De leukste pop-up shops van dit moment in Amsterdam

comments 2
pop-up=store-amsterdam

Het najaar is zo’n fijne tijd, met name in de aanloop naar de feestdagen. Dit is het moment dat tientallen pop-up shops hun deuren tijdelijk openen. De leukste pop-up shops in Amsterdam.

Crazy XMAS Pop-Up

Droom je van een luxe kerst? Dan kan je in 1 ruk door naar de Van Eeghenstraat waar er een Crazy Christmas Pop Up de deuren heeft geopend. Een winkel vol de mooiste kerstballen, wil je all the way? Koop hier een volledig gedecoreerde kerstboom, kost wat, maar dan heb je ook wat. Jezelf vergapen aan de mooiste bomen voor de etalage kan natuurlijk ook.

Crazy XMAS pop up amsterdam

Bobby Rose Jewelry pop-up shop | 7 December – 27 December

Zelfgecreëerde sieraden met de mooiste materialen uit het Midden-Oosten. Deze Bobby Rose verfijnde sieraden zijn met de hand gemaakt in de bruisende stad, Amsterdam. Neem een kijkje en misschien vind je een sieraad waar je fonkelend mee de feestdagen in gaat.

Bobby Rose opent pop-up shop in Amsterdam

Dr. Hauschka pop-up Beauty Boutique | 4 November – 14 Januari

Omarm je innerlijke schoonheid en laat je verwennen in Dr. Hauschka pop-up Beauty Boutique. Pure ontspanning waar je in een oase van rust jezelf laat onderdompelen in een heerlijke gezichts- of lichaamsbehandeling met natuurlijke huidverzorgingsproducten. En dit alles in de inspirerende omgeving van het Pulitzer Hotel.

Nu of Nooit pop-up Store | 12 December – 24 December

Een concept-store waar de passie van creatievelingen en ondernemers samen komen en iets unieks neerzetten. Zoekende naar een uniek cadeautje of om inspiratie op te doen, je bent welkom! Het concept van deze pop-up heet N.O.N, nu of nooit. Je vindt ze aan de Hazenstraat in de Jordaan.

Living Maroc | 7 november 2020 – nnb

Lieke is de leading lady achter het Instagram account van Living Maroc en Lunedot. Bij Living Maroc kan je de meest mooie Marokkaanse kleden vinden, poufs en accessoires. Lunedot is de bekende kandelaar die niet kan druipen. Dit jaar opent ze een pop-up store aan de Dapperstraat 74. Doe je inkopen lokaal en verwen jezelf!

pop-up winkel dapperstraat pop-up shop amsterdam

Pop-Up Wijnboutique | 3 december 2020 – 31 december 2020

In het hartje amsterdam opent de Pays d’Oc zijn deuren om jouw als echte wijnliefhebber een hele maand te verwelkomen in deze pop-up boutique gefocust op druivenrassen; Rood, wit en rosé. Met het advies die zij weten aan te bieden is een bezoek de manier om de perfecte wijn-spijs combinatie op tafel neer te weten zetten tijdens de feestdagen. Deze wil je in je agenda zetten!

De wijnboutique van Pays d’Oc is te vinden in het centrum van Amsterdam, op de Herenstraat 12, tussen de Keizersgracht en Herengracht. De winkel wordt op 3 december om 12.00 geopend. Van dinsdag t/m vrijdag is de store van 12.00 tot 19.00 uur geopend, op zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00.

TIP: Top cadeaus voor wijn liefhebbers. Of spot hier alle plekken waar je momenteel glühwein kunt vinden in Amsterdam.

popupwijnboutique | Instagrambloggers.nl popupwijnboutique | Instagrambloggers.nl

Kitsch Kitchen Pop-Up shop | 17 oktober 2020 – half januari 2021

Ik mis de shop van Kitsch Kitchen al sinds de dag dat zij hun deuren sloten. Het is de vrolijkste winkel vol cadeaus en inspiratie voor een kleurrijk leven. Blij dat ze ook dit najaar een pop-up shop hebben geopend aan de Haarlemmerdijk 48, hij blijft open tot de allerlaatste dag van december. Feestje!

pop-up-shop-amsterdam-Kitsch-Kitchen

Foto @kitschkitchen

De Merkenwinkel

De merkenwinkel is een permanente pop-up winkel in Amsterdam, je kan hem vinden op de Gerard Doustraat en aan de Huidenstraat in de 9 Straatjes. Je kan er terecht voor een leuke variatie aan voornamelijk Amsterdamse merken. Wil je zelf een pop-up store in Amsterdam beginnen, dan is het misschien een goed idee, hier eerst even een try-out te doen bijvoorbeeld.

pop-up-shop-9-straatjes

Winkelen in Amsterdam doe ik het liefst bij deze winkels:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

2 Comments

    Geef een reactie