Het Rembrandtpark in Amsterdam West is de ultieme plek voor ontspanning.

comment 0
rembrandtpark_amsterdam_west_kinderboerderij

Wat is het fijn als je de luxe hebt om te kiezen tussen meerdere parken in Amsterdam. Het Vondelpark, Erasmuspark en Rembrandtpark bevinden zich alle 3 op loopafstand van ons huis in De Baarsjes. En toch steelt het Rembrandtpark iedere keer weer mijn hart.

rembrandtpark_amsterdam_west_schaduw

Het Rembrandtpark is perfect om een rondje hard te lopen, heeft meer dan 3 fijne speeltuinen, het Ramada hotel met Floor17 voor cocktails en rooftop movienights en nog een kinderboerderij ook.

rembrandtpark_amsterdam_west_brug

In de zomer vindt in het Rembrandtpark ook de buurtcamping plaats. Een super leuk lokaal festival waarbij je met buurtgenoten kan kamperen in het park. Naast diverse festivals is het een perfecte plek om te picknicken. En ken je Het Landje al? Een bouwspeelplaats voor kinderen van 6-14 jaar waar je ouderwets kan ravotten.

rembrandtpark_amsterdam_west_zonsondergang rembrandtpark_amsterdam_west_de_tulp rembrandtpark_amsterdam_west_onder_de_brug_zwanen rembrandtpark_amsterdam_west_onder_de_brug

Rembrandtpark is niet de enige plek in West waar ik fan van ben. Ben je benieuwd naar mijn favoriete plekken in Amsterdam West, less dan vooral de onderstaande blogs nog even en support your locals!

Amsterdam West:

SaveSave

Geef een reactie