Urban chic slapen in het centrum van Haarlem in het Niu Dairy Hotel.

Op zoek naar een betaalbaar, maar toch modern hotel in hartje Haarlem? Zoek niet verder, we hebben het voor je ontdekt!  Onlangs verbleef Devina in het gloednieuwe lifestyle Niu Dairy hotel in het centrum van Haarlem.

Niu Dairy Hotel Haarlem

Het Niu Dairy hotel ligt op slechts 15 minuten lopen van het centraal station van Haarlem. Het heeft moderne kamers, uitgerust met een flatscreen-tv, douche met zeepdispensers, gratis wifi en een comfortabel bed om in te slapen. Grappig detail, het hotel is genoemd naar de voormalige melkfabriek waarin het huist. Waarmee de kamers basic zijn en alle aandacht is gegaan naar de gezamenlijke ruimtes. Het volledige hotel werd ontworpen door kunstenaar Bobbie Serrano. En die kunst zie je overal terug in de lobby, de gangen en het restaurant gedeelte.

Niu staat voor native, inspirerend en uniek.

Wakker worden in Haarlem

Als je ‘s ochtends je raam opent, word je begroet met een prachtige uitzicht over Haarlem. Er hangt een heerlijke sfeer in de hotelkamer die uitlokt tot langer blijven liggen. Beneden wordt een heerlijk ontbijtbuffet geserveerd, met een breed scala aan keuzes: brood, gebak, yoghurt, vers fruit, zoete en hartige opties en last but not least, mijn favorieten: pannenkoeken, eieren en spek.

De fijnste (Instagram-proof) strandtenten van Nederland

breakfast--Niu Dairy-haarlem

Een toffe wandelroute door Haarlem

Café Martinus, de nieuwe Instagram hotspot in Haarlem

Wanneer je uitgegeten bent, is het tijd om de stad te verkennen! Binnen 15 minuten lopen bevindt u zich in het centrum van Haarlem, waar je heerlijk kunt winkelen of musea kunt bezoeken of als je meer een foodie zoals ik bent, ga eens langs bij Café Martinus voor wat insta (nt) roze. Dit is de nieuwste roze Instagram hotspot van Haarlem, die je niet mag missen.

instahotspot-haarlem-cafe-martinus

Een paar praktische tips

Enkele kleine kanttekeningen: er zijn handdoeken en zeep in de badkamer, maar geen tandenborstels en tandpasta, dus vergeet niet om je eigen spullen mee te brengen. Er is geen waterkoker in de hotelkamer, maar je kunt heet water bij de bar vragen en ze zullen het in een geïsoleerde fles geven zodat het minstens een paar uur warm kan blijven. De centrale ligging maakt het perfect om de stad Haarlem en zelfs Amsterdam te verkennen, aangezien het slechts 15 minuten met de trein is. Daarom volledig aanbevolen voor je volgende citytrip!

bathroom-Niu Dairy-haarlem

Op zoek naar de leukste hotspots in Haarlem?

Check het gast blog van Instagrammer Raquel. 

the-view-haarlem-Niu Dairy 2

Weekendje weg in Nederland:

hotel-haarlem-centrum-niu-dairy

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.