Een roze bar en onbeperkt airhockey spelen doe je bij PUCK Amsterdam

comment 0
roze-bar-puck-amsterdam

Er is een nieuwe game hal in Amsterdam West en ze luistert naar de naam PUCK. PUCK heeft naast eindeloos veel airhockeytafels,  flipperkasten ook een prachtig roze bar! PUCK is vanaf heden jouw ideale date voor de zondagmiddag en stiekem ook de rest van de week.

interieur-puck-amsterdam

PUCK Amsterdam

PUCK is Europa’s eerste airhockeyhal en nog zoveel meer. PUCK is een restaurant, een bar, een kids-proof hangout en een game hall. Je speelt er de tofste arcade spelletjes en natuurlijk héél veel airhockey.

TIP: Probeer vooral de multi tafel achterin de hal, dit was by far onze favoriet!

Restaurant & Bar

Het restaurant is net als PUCK alle dagen van de week geopend en de keuken sluit rond 22.00 uur. Op het menu Bourgondische klassiekers, zoals steak, burger en een lekker kippetje. Ik heb er nog niet gegeten, dus of het lekker is….wordt vervolgd! De bar  serveert diverse cocktails, biertjes en barhappen. PUCK is echt enorm ruim ingedeeld en via de enorme raampartijen komt het licht je tegemoet en dat geeft een fijne sfeer.

roze-bar-puck-amsterdam roze-bar-puck-amsterdam

KIDS-proof?

PUCK is bedoeld voor 18+, onder begeleiding van 1 volwassenen per kind zijn de kids welkom. Gelukkig heeft onze mini  standaard 2 volwassenen bij zich, dus zij kon losgaan. En laten we wel wezen, PUCK is vooral bedoelt voor de volwassenen die hun “inner-kid” graag even los willen laten. Met als gevolg dat wij er meer muntjes doorheen jaagde dan de mini zelf. Oh well, we zullen snel terugkomen.

roze-muur-puck-amsterdamentree-puck-amsterdam

GAME ON

De spelletjes variëren tussen 1 of 2 tokens. Die scoor je bij de bar voor ongeveer 1 euro.

game-hall-air-hockey-puck-amsterdam

PUCK Amsterdam is 7 dagen in de week geopend van 11.00-01.00 uur. Ohja, PUCK woont aan de Jan Evertsenstraat 747.

SaveSave

SaveSave

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie