Sir Hummus | Amsterdam

comment 0
sir_hummus_amsterdam

Altijd fijn als mensen je mee nemen om ergens te gaan lunchen (Sir Hummus) waar je zelf anders nooit zou zijn gekomen. Ik ben van nature namelijk niet echt een hummus liefhebber. Maar dat komt wellicht doordat ik die brij die je bij de supermarkt kan kopen gewoon echt niet te eten vind.

Sir_hummus_lunch

Nu is mijn nieuwe collega verslaafd aan hummus en wel aan de hummus van Sir Hummus. Er was geen ontkomen aan.

Sir_Hummus_display

Voorzichtig als ik soms kan zijn ging ik voor de baby portie. En wat kan je soms spijt krijgen van beslissingen. De Hummus met beef lepelde ik met grote happen naar binnen. Een super frisse bietsalade met zonnebloempitjes erbij en pitabroodje om mee te dippen. Ik ben om.

Beste Sir Hummus, I’ll be back!

Sir_hummus_kikkererwten

Sir Hummus | 2e van der Helstplein 2 | Amsterdam

Geef een reactie