STACH | Amsterdam

comment 0
stach-amsterdam-instagramblogger-tour-de-juice-sapje

Halte 6 in mijn “Tour de Juice” is weggelegd voor STACH. Ik las ergens online dat ze daar de juices van sapje verkochten. Daarnaast is het nooit een straf om naar STACH te mogen. Vandaag was ik bij die in de Kerkstraat, maar ook in West hebben we een erg mooie aan de Admiraal de Ruyterweg.

stach-amsterdam-instagramblogger-tour-de-juice-ingang

Intro

De afgelopen dagen heb ik mij verdiept in de enorme lading juice bars die zich binnen een afstand van 2 kilometer van mijn huis bevinden. Ik geloof persoonlijk niet dat er echt verschil tussen zit, maar toch leek het mij leuk om dat ene sapje per dag wat ik nu al drink, bij deze plekken te gaan halen. Laten we het “Tour de Juice” noemen. In de aanloop naar mijn detox die 7 december begint, waarin ik 5 dagen achter elkaar ga juicen.

In mijn “Tour de Juice” ben ik benieuwd naar. Hoe ziet de plek eruit? Hoe ziet het flesje eruit?  Wat is het aanbod? Zijn ze aardig? En zitten ze op Instagram?

Purple Rain: Biet, Wortel, Basilicum € 4,50 300 ML

Ik kwam er overigens ter plekke achter dat dit niet een juice van sapje was. Die zal ik dus nog steeds moeten uitproberen. De Purple Rain is erg lekker en ondanks het gebrek aan fruit toch behoorlijk zoet. Ik vrees dat dit tijdens mijn detox volgende week wel even een ander verhaal gaat worden.

stach-amsterdam-instagramblogger-tour-de-juice-koekjes

Bij Stach kan je verder terecht voor kant-en-klaar maaltijden, koffie, zalige koekjes, allerhande snacks en lekkernijen.

STACH | Nieuwe Spiegelstraat 52 | Amsterdam

Geef een reactie