Stek | Amsterdam

comment 0
stek_amsterdam_sfeer_instagramblogger

In Amsterdam is het de laatste tijd erg populair om voor je aan het werk gaat een creatieve sessie te doen. Kijk maar naar de Creative Mornings die al tijden erg populair zijn. Ik zelf plan graag mijn brainstorms vroeg in de ochtend. Dan is mijn hoofd op zijn best om vrij te denken. Vanochtend gaf ik dan ook in alle vroegte een Instagram Bootcamp bij MIKandgo (Mik’s Inspirational Koffie) in STEK Amsterdam.

Meer weten over Instagram? Check mijn blog waar ik tips en tricks deel.

stek_amsterdam_gevel_instagramblogger

MIKandgo is een initiatief van MikinWest & MikinWest die op die manier tegemoet komen aan de behoefte van ondernemers om te netwerken en iets meer te leren of zich te verdiepen in welk onderwerp dan ook. Nou ja…welk onderwerp dan ook? In dit geval Instagram natuurlijk. En hoe handig dat je dit voor openingstijd van de meeste winkels doet.

De ochtend was echt heel leuk. Een enorm inspirerende verzameling van ondernemers die al actief zijn op Instagram, ondernemers die net begonnen zijn en ondernemers die nog twijfelen over Instagram. De vragen vlogen mij om de oren.

stek_amsterdam_koffie_instagramblogger

Maar wat nog wel het leukste is aan deze ochtenden, is dat ze telkens op een andere plek plaats vinden. Zo was ik nog nooit in Stek Amsterdam geweest en was aangenaam verrast over deze plek. Fantastisch tentje aan de Wibautstraat waar je niet alleen terecht kan voor een goede kop koffie maar ook voor ontbijt, lunch en een borrel. Deze laatste heb ik niet uit kunnen proberen, maar daar ga ik zeker voor terug.

stek_amsterdam_interieur_instagramblogger

Een super fijne sfeer. Industrieel gemixt met vintage vloerkleden en houten tafels. Love it. En wat is dat toch met die fietsen aan de muur hype?

STEK Amsterdam | Wibautstraat 95 | Amsterdam

 

Geef een reactie