Studio Unwind | IJburg | Amsterdam

comment 0
studio_unwind_blijburg_pedicure_instagramblogger

Bij 1 van de Instagram presentaties die ik gaf voor Mik in Oost / Mik In West, raakte ik in gesprek met Neda. Neda, is de eigenaresse van Studio Unwind, een pedicure in IJburg of all places.

Instagram voor bedrijven

Het gesprek ging over het al dan niet inzetten van Instagram voor dergelijke bedrijven. Mijn antwoord was als je het visueel aantrekkelijk kan maken, is het altijd een goed plan. Vervolgens nodigde ze mij uit om eens langs te komen in haar studio voor een behandeling. Zo vlak voor de vakantie geen overbodige luxe.

studio_unwind_blijburg_pedicure_instagramblogger_interieur

IJburg

De dag waarop ik naar IJburg ging, bleek het waanzinnig mooi weer en besloot ik om dat hele “Unwind” gebeuren wat kracht bij te zetten en op de fiets te gaan.

 

studio_unwind_blijburg_pedicure_instagramblogger_uitzicht

De studio van Neda zit helemaal aan de rand van IJburg en ligt aan het water. De studio is super cosy ingericht en voorzien van alle apparatuur die ze in haar dagelijkse praktijk nodig heeft. Wat ik er leuk aan vond, is dat de behandeling een stuk persoonlijker is. De Aziatische nagelsalons in Amsterdam hebben mij nooit kunnen bekoren. Ze zijn er altijd gehaast, het ruikt er te chemisch en het ziet er nooit schoon uit. IJburg is voor mij wat uit de buurt, maar het was het omfietsen meer dan waard.

studio_unwind_blijburg_pedicure_instagramblogger_water

Studio Unwind | Blijburg | Amsterdam

Geef een reactie