De ultieme regenjas voor kinderen

comment 0
sways-rainwear-kids-instagramblogger-gele-regenjas

De gulden middenweg, hij is moeilijk te bewandelen soms. En toch probeer ik in het dagelijks leven een goed evenwicht te vinden. Zo ook met kleren voor de mini. Liever geef ik niet teveel geld uit, anderzijds wil ik ook niet een klas gevuld met meisjes met hetzelfde jurkje uit de wel bekende catalogus. Hoe ontkomt je eraan? De ultieme mix van beide en ik begin met SWAYS.

sways-rainwear-kids-instagramblogger-gele-regenjas-texel

SWAYS is het kleine broertje, zusje van RAINS, wat de meeste dan wel weer kennen. Mooie trenchcoat-look regenjas die in Nederland soms voor dagelijks gebruik zijn. Zo zocht ik naar een fijne regenjas die niet van plastic is. En toen ontdekte ik SWAYS.

Stijlvol de herfst in; outdoor must haves voor het najaar

De materialen die gebruikt worden zijn erg fijn, in de capuchon van de gele regenjas zit ook nog een kleine regenklep verwerkt zodat de regen niet rechtstreeks in haar gezicht slaat. Enige nadeel wellicht is dat de regenjas niet gevoerd is, maar daar hebben we gelukkig hoodies voor.

sways-rainwear-kids-instagramblogger-gele-regenjas

Vroeger liep ik ook in gele regenjasjes, destijds van Petit Bateau, die bestaan overigens ook nog steeds. Dus toen ik de gele regenjassen van SWAYS ontdekte was ik op slag verliefd. De waarheid gebied mij te zeggen dat ik ze aan de dure kant vind, maar de prijs-kwaliteit verhouding is wel erg goed.

Volgende week vertrekken we richting Texel, het weer ziet er alles behalve goed uit, maar zij heeft in ieder geval een regenjas, dus het komt vast wel goed.

Winkelen voor de kids:

Geef een reactie