Travel | Citytrip | Berlijn | Hotels in Berlijn

comment 0
travel-citytrip-berlin-instagrambloggers-chrome-cottage-balcony-view-eliane

Het lastigste van het plannen van een city trip is wat mij betreft wel, de ideale plek om te slapen te selecteren. In welke buurt, kies je voor een luxe hotel, een relaxte airbnb, een low budget hostel of ga je voor de intimiteit van een bed & breakfast? In Berlijn heb je op ieder gebied volop keuze. Wij maakten een lijst op basis van waar je de mooiste Instagram plaatjes kan schieten. Plekken met pure eyecandy en ideale muren om jezelf op de gevoelige plaat te laten vastleggen. Bij deze, de meest Instagrammable slaap plekken in Berlijn!

Hotel Oderberger

Hotel Oderberger is voor mensen die van nostalgie houden, authentieke details en prachtige ornamenten. Wij namen een kijkje in het onlangs gerenoveerde zwembad in het hart van het Oderberger Hotel. Dit zwembad is menigmaal de locatie  geweest voor vele fotoshoots, feesten en partijen. En buiten dat het zwembad een plaatje waard is, biedt het hotel natuurlijk ook de nodige pracht en praal. Welterusten!

travel-berlin-citytrip-hotel-oderberger

Chrome Cottage Berlin

Spik splinter nieuw is de Chrome Cottage, wij hadden de mazzel dat we er een nachtje konden logeren net na de opening. Meer foto’s en een uitgebreide review, vind je hier.

travel-berlin-citytrip-hotel-chrome-cottage

Michel Berger

Erg hipster proof, design en mooie hoekjes door het hele hotel en gelegen in de populaire wijk Friedrichshain. Het hotel heeft ook een restaurant en bar in huis. En tegenwoordig tel je als hotel al bijna niet meer mee als je dit niet op goed niveau in huis kunt aanbieden. Slaap zacht!

Denk aan de Hoxton, Krasnapolsky en Pulitzer in Amsterdam.

travel-berlin-citytrip-hotel-michel-berger

Hutten Palast

Heb jij een zwak voor caravans en hou je wel van een geintje? Neem dan vooral een kijkje op de site van de Hutten Palast. De Hutten Palast is niets meer en minder dan een enorme loods gevuld met caravans en kleine huisjes waar, je raadt het al, de nacht kan doorbrengen. Sweet dreams.

travel-berlin-citytrip-hotel-huttenpalast

Gorki Apartments

Gorki Apartaments kan je vinden in het prachtige Berlin Mitte. Het is gelegen aan een prachtige Berlijnse straat en het interieur laat menig Instagrammers hart een slag sneller slaan. Tijdens mijn citytrip was Gorki helaas al helemaal vol geboekt, dus wees op tijd met boeken.

travel-berlin-citytrip-hotel-gorki-appartments

Photo by @j_p_t

Pension Funk

Reis mee terug in de tijd toen in Duitsland de actrice Asta Nielsen de buhne onveilig maakte. Haar voormalige huis is omgetoverd tot pension. Alles in het pand is zoveel mogelijk in oorspronkelijke staat gelaten en dat maakt dit pension tot een werkelijk unieke plek in Berlijn.

travel-berlin-citytrip-hotel-pension-funk

Uitgeslapen? Mooi!

Eten in Berlijn?

Wat te doen in Berlijn?

 

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie