We tellen af naar het Amsterdam Gin Festival!

comments 4
Rutte-ginever-gin-festival

Goed nieuws voor alle ginlovers, het Amsterdam Gin Festival heeft volgende week alweer zijn 2e editie en dat is reden tot vreugde. Gin smaakt altijd naar meer en alleen daarom vindt het festival nu 2 dagen plaats, in plaats van slechts 1 dag. Het gin festival zal plaats vinden in Undercurrent op het NDSM festival in Noord. Makkelijk te bereiken met het pontje maar het festival zet ook nog eens speciale veerdienst in om er zeker van te zijn dat iedereen van de partij zal zijn. GIN-TAS-TISCH!

GIN voor de WIN

Namens Instagram Bloggers mag ik 3 x 2 kaarten voor het gin festival weggeven!! En het enige wat jij hoeft te doen, is mij (voor woensdag 17 mei) vertellen welke gin(s) jij graag zou willen proeven tijdens het festival?! Easy does it! Geen idee? Kijk dan snel welke gin merken je op het Amsterdam Gin Festival kan tegenkomen. En ik zou Eliane niet zijn als ik niet wat persoonlijke favorieten met je zou delen, dus lees vooral even verder!

Boomsma_dry-gin-review_perfect_serve

These are a few of my favourite GINS

Natuurlijk zijn een boel van mijn favoriete gin merken aanwezig op het festival, dus zorg dat je die hoe dan ook niet misloopt. Zo is daar Gillemore, HAVN en Isle of Harris. En dan zijn er nog de GINS die ik nooit eerder de kans had om te proeven en waar ik dorstig naar uit kijk!

gin-festival-amsterdam-belgin

amsterdam-gin-festival-Black-Tmato-Gin amsterdam-gin-festival-HimBrimi-gin

Heb je er al gin in?

Als je er nu nog geen gin in hebt, dan weet ik het ook niet meer. Maar vooruit ik heb nog een lekkere uitsmijter. Het festival ging speciaal voor de gelegenheid een samenwerking aan met niemand minder dan Rutte. En waar mooie samenwerkingen plaats vinden, ontstond er nog een mooier drankje. Rutte Celery Ginever is speciaal ontwikkelt voor het festival en daarmee een unieke special edition.

Gin Festival Amsterdam | 19 en 20 mei 2017 | Undercurrent (Amsterdam Noord) 

 

 

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

4 Comments

    Geef een reactie