Chillen bij Wilde Westen in Amsterdam Bos en Lommer

comment 0
amsterdam-west-wilde-westen-instagramblogger-interieur

Deze plek stond al zo lang op mijn lijstje om te bezoeken dat het eigenlijk een grote schande is dat ik er pas afgelopen maandagmiddag kwam. Ik zag bij binnenkomst al direct dat ik hier tijdens de avonduren nog eens terug moet komen. Maar we gingen voor de zwemles even een koffietje doen bij Wilde Westen.

amsterdam-west-wilde-westen-instagramblogger-schommel

Wilde Westen zit onderin het oude GAK gebouw aan het Bos- en Lommerplantsoen, echt zo’n plek waar je nooit komt als je er niets te zoeken hebt, nu gelukkig wel. Het cafė zit tevens in de creatieve werkplek Moma & Co waar je voor niet teveel geld een mooie werkplek kunt huren tussen de andere creatievelingen. Zo zit daar ook het “stick to the brand” , er is een expo ruimte, worden er vintage meubels verkocht en nog veel meer.

amsterdam-west-wilde-westen-instagramblogger-trap

Wilde Westen is erg knus ingericht en richt zich op iedereen. Zo zat er een ouder echtpaar te rummikubben, zaten er ZZP-ers te werken en dronken ik een koffie terwijl de mini aan het tekenen was.

De fijnste werkplekken / co-work spaces in Amsterdam.

amsterdam-west-wilde-westen-instagramblogger-werkplek

In de avond kan je ook terecht bij Wilde Westen en eet je er voor wat ik van horen zeggen heb, hele lekkere pizza’s en drink je er goede en betaalbare Gin Tonic’s en roest loves gin. Goed nieuws alom.

amsterdam-west-wilde-westen-instagramblogger-etenamsterdam-west-wilde-westen-instagramblogger-bar

Wilde Westen | Bos- en Lommerplantsoen 1 | Amsterdam

Nog meer fijne plekken in Amsterdam West;

Geef een reactie