Wildernis lanceert eigen collectie plant pot genaamd NELIS

comments 8
wildernis-amsterdam=interieur

Ontworpen door de dames van WIldernis zelf en gemaakt in Holland, de plant pot NELIS. Vorige week kreeg ik bij WIldernis al een sneak peek, maar deze week zijn ze ook offiieel online te koop. Het was een idee waar ze al een tijdje mee rondliepen. Al sinds de opening een hele tijd terug ben ik echt fan van deze groene oase in Amsterdam West.

wildernis-amsterdam=interieurwildernis-amsterdam-plant-lamp

Plantwinkel

Sinds het begin is Wildernis al meer dan slechts een “plantwinkel”, ze bieden workshops, je kan er thee / koffie drinken en alles wat aan “groen|” gerelateerd is. Ze organiseren tijdelijke mini exposities met lokale illustratrises waar je vaak ook de in oplage gedrukte kaarten van kunt kopen. Met recht de meeste groene winkel van Amsterdam als je het mij vraagt.

wildernis-amsterdam-plant-detailwildernis-amsterdam-plant-potten

Eigen productlijn

Leuk om te zien dat er steeds meer “eigen producten” verschijnen in de winkel. Zoals deze plantspuiten, in apothekers flessen voorzien van het Wildernis logo, de customized kaarten en nu dus ook de keramieken plant potten met de oer Hollandse naam; NELIS.

wildernis-amsterdam-plant-potten-RENA

Deze potten zijn gemaakt door Rena, van Studio Hear Hear

wildernis-amsterdam-plantenspuit

Plantenspuit in glazen apothekersfles met logo Wildernis

 

Plant pot NELIS

Ik viel meteen voor de petrolgrijze kleur. Als je goed naar de patronen kijkt dan zie je een flinke retro knipoog, dat is ook echt de bedoeling. NELIS komt in een aantal variaties. Zo is er een NELIS die kan hangen aan het plafond, 1 aan de muur en een gewonen plantpot. Ze zijn er met het retro patroon, gespikkeld en in de kleuren okergeel en petrol. Probeer nu maar eens te kiezen! Wildernis loopt met nog veel meer moderne ontwerpen voor retro klassiekers in hun hoofd rond, so stay tuned! Dit is slechts het begin.

wildernis-amsterdam-plant-pot-nelis wildernis-amsterdam-plant-pot-nelis wildernis-amsterdam-plant-pot-nelis-detail

 

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

8 Comments

    Geef een reactie