5 x Ook heel erg lekker met tonic!

comment 0
cocktails lekker-met-tonic

Gin-tonic, soms vraag ik mij af of we ooit nog over die hype heen gaan komen, ik hoop het niet. Hoe dan ook blijft het mijn favoriet. Ik ben en blijf een gin liefhebber. Maar ook ik ben soms wel eens in voor wat afwisseling. En met de nodige tonics standaard in huis, bedacht ik mij dat er nog veel meer lekker is in de mix met tonic! Dus, een lijstje vol lekkere cocktails met tonic!

Welke tonic? Onze favoriete blijft die van Fever Tree.

Vylmer met Tonic

Vylmer, een heerlijk Frans aperitief op basis van rosé met Provençaalse kruiden, wordt ook wel de nieuwe Aperol Spritz genoemd. Vylmer is ook erg lekker met tonic en het geeft een heerlijk kerst tintje met dat rode kleurtje op de tafel. Serveren met een takje tijm.

 • 1 deel Vylmer
 • 1 deel Tonic
 • Takje tijm
 • Indien gewenst een ijsblokje

vylmer-met-tonic

De beste BOOZY cadeaus voor december, vind je HIER!

Limoncello met Tonic

Voor een flashback naar die heerlijke zomer in Italië drink je het beste je Limoncello met tonic! Meer tips met Limoncello lees je in dit blog wat Deepa schreef over haar reis naar Villa Massa!

 • Doe 3/4 ijsblokjes in een copa glas
 • 1 deel Limoncello Villa Massa
 • 3 delen tonic
 • 2 geplette blaadjes verse basilicum

limoncello-tonic

5 unieke manieren om optimaal van Villa Massa Limoncello te genieten!

Port met Tonic

Het kostte mij een trip naar Porto en een bezoek aan aan Ramos Pinto om erachter te komen dat witte port met tonic een fantastische aperitief is.

 • Longdrink glas vullen met ijs
 • 1 deel droge witte port
 • 1 deel tonic
 • schijfje citroen

port-tonic-drinken-citytrip-naar-porto

Vermouth met Tonic

Ook in de mix met tonic is Vermouth heerlijk om te drinken en volgens mij heeft vrijwel iedereen nog wel een fles hiervan verstopt staan in zijn of haar dranken kast. De laatste paar jaren zijn er echter een paar hele mooie Vermouths op de markt gekomen en Willem’s Wermoed en Belsazar zijn aanraders. Prachtige fles en een mooie premium Hollandse Vermouth!

 • Tumbler glas vullen met ijsblokjes
 • 1 deel Vermouth
 • 2 delen tonic (fever-tree Indian tonic)
 • Zest van een sinaasappel
 • Takje rozemarijn

vermouth-tonic-willems-wermoed

Galliano met Tonic

Kent u deze nog?! Het is alweer lang geleden dat ik over Galliano schreef, maar dit is en blijft een lekkere mix!

De aanleiding voor dit artikel was het enorme feestpakket wat ik van Fever Tree ontving. En check vooral ook mijn gouden gepersonaliseerde cocktailshaker met mijn naam erop die ik van Made.com kreeg. Mijn kerst kan niet meer stuk!

5-keer-lekker-met-tonic

TIP! Nog inspiratie nodig voor kerst cadeaus?

kerst-flessenstop-hert-blokker

lekker-met-tonic

Nog meer inspiratie voor de lekkerste drankjes:

SaveSave

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie