Les Bonnets Rouges, de leukste chambre d’hôtes in Bourges

comment 0
les_bonnets_rouges_bourges_chambre_dhotes_instagramblogger_entree

Wil je langer dan een middag blijven tijdens je stedentrip naar Bourges, dan moet je echt een nacht boeken in “Les Bonnets Rouges“. Een super charmante bed&breakfast / chambre d’hôtes. Op loopafstand van de Kathedraal en in een zijstraat van een straatje vol restaurants en leuke winkels (Rue Bourbonnoux).  De prijs voor een 2-persoons kamer is ongeveer € 75 inclusief ontbijt.

les_bonnets_rouges_bourges_chambre_dhotes_instagramblogger_binnenplaats

Chambre D’Hôtes

Les Bonnets Rouges zit in een klein zijstraatje en heeft een prachtige binnenplaats. De kamers variëren in grootte. Sommige kamers zijn voorzien van een klein keukentje en allemaal zijn ze heerlijk Frans en ouderwets ingericht. Ik was echt meteen verliefd op deze chambre d’hôtes.

les_bonnets_rouges_bourges_chambre_dhotes_instagramblogger_binnentuin

Bij aankomst wordt je vriendelijk ontvangen door de eigenaar die uitgebreid de tijd voor je neemt en niet verlegen zit om een kletspraatje. Warm onthaal.

les_bonnets_rouges_bourges_chambre_dhotes_instagramblogger_bord

Les Bonnets Rouges | 3 Rue de la Thaumassière | Bourges

Leuke tips voor stedentrip naar Bourges:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie