Wat is er te doen dit najaar in Amsterdam?

comment 0
dit najaar in amsterdam

De zomer komt tot een einde, een one of a kind zomer, zullen we maar zeggen. Ondanks dat we niet weten wat de toekomst ons  gaat brengen, staat er genoeg op het programma. Hier vind je de leukste events die wel doorgaan in Amsterdam. Wat is er te doen dit najaar in Amsterdam?

Bloemen en planten drive-thru in Amsterdam | 17-19 september 2020

Je kunt van donderdag 17 tot en met zaterdag 19 september helemaal corona proof door de drive-thru fietsen om je bloemetje of plantje op te pikken. Sharing is caring Heb je je perfecte boeket of plant in handen? Dan kun je bij loket 3 betalen met een social share. Een mooi moment om vrienden op te roepen ook door de drive-thru te fietsen. Zo kunnen we allemaal de afstand met wat schoonheid vullen.

Praktische details:
Herengracht 431 Amsterdam
Open: Donderdag 17 september t/m zaterdag 19 september
Openingstijden: don/vrij 08:30 – 18.30 zat: 10:00 – 16:00

bloemen-planten-drive-thru bloemen-planten-drive-thru bloemen-planten-drive-thrubloemen-planten-drive-thru

Big Art | Hembrugterrein | 1-4 oktober 2020

In 2019 vond de eerste editie van Big Art plaats, zo’n succes dat er ook dit jaar een vervolg komt. Door 7.000 vierkante m2 ruimte op het Hembrugterrein, is er voldoende ruimte voor de kunstwerken, maar ook voor het publiek. Meer dan 75 kunstenaars presenteren hier een lang weekend sculpturen, schilderijen, tekeningen, fotografie en multimedia installaties. Om te bekijken en te kopen. De enorme, lichte loodsen vormen van 1 t/m 4 oktober de perfecte plek voor de presentatie van grote kunst op grote afstand.

Donderdag 1 tot en met zondag 4 oktober 2020.
Dagelijks geopend van 11.00 tot 19.00 uur.
Middenweg 63, 1505 RK Zaanstad.
Toegangsprijs 12,50 euro, tot en met 11 jaar gratis

BIG ART - Guido Winkler - Murals - Fotograaf Almicheal Fraay-min

Foto Almichael Fraay

Amsterdam Art | 25-29 November 2020

Amsterdam Art kondigt de allereerste Amsterdam Art Gallery Weekend van 25-29 november 2020, een weekend vol hedendaagse kunst in Amsterdamse galeries.

amsterdam-art-weekend

ICE Amsterdam | 14 novermber 2020 – 31 januari 2020

Vanaf 14 november kan er weer geschaatst worden op de mooiste ijsbaan van Amsterdam (of Nederland?!). Op het Museumplein kan je dan weer 7 dagen terecht voor ijspret.

ice-amsterdam-museumplein

Amsterdam Light Walk (Festival) | 10 december 2020 – 3 januari 2021

Een festival waar ik ieder jaar weer naar uit kijk. Zo zag het Amsterdam Light Festival vorig jaar uit. Dit jaar staat volledig in het thema “When nature calls” en zal in tegenstelling tot voorgaande jaren, een theatrale wandelbeleving worden. Tijdens de Light Walk gaat je met je mobiel op ontdekkingstocht door een deel van Amsterdam Centrum. Via WhatsApp ontvang je gedurende de wandeling video’s, foto’s en voice berichten van creative director en theatermaker Lucas De Man. Zo leer je op een informele manier over lichtkunst, de stad en de natuur. De wandeling is interactief, zo bepaal je als bezoeker zelf waar je meer van wilt weten. Meer info. 

amsterdam-light-festival 2020

Nog meer Amsterdam inspiratie:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie