Duurzaam op reis met NORTVI

comment 0
Duurzaam op reis met NORTVI

Duurzaam gaat een steeds grotere rol spelen in reizen. We schreven al over duurzaam reizen in Nederland en de mooiste duurzame vakantiewoningen. Een logische volgende stap is duurzame travel essentials. Je maakt een goede keuze als je voor een duurzame koffer van NORTVI gaat. Duurzaam geproduceerd en gaat jaren mee, Simone en ik kregen beide een koffer om de komende tijd eens goed te reviewen.

NORTVI een duurzame koffer

Never far from you, but always far with you….

NORTVI is duurzaam maar valt op door het design. Maar je weet wat ze zeggen over “mooie praatjes”. In dit geval blijft het niet bij praatjes. De producten van NORTVI worden met e hand ontworpen en zoveel mogelijk gemaakt van duurzame materialen. De binnenkant van de koffer bestaat voor 100% uit gerecyclede PET flessen en de buitenkant is bijvoorbeeld gemaakt van gerecycled polycarbonaat. 

Duurzame koffer | NORTVI

5 Jaar garantie op je koffer

De meeste koffers bieden geen lange garanties. Daar maak ik al uit op, dat ze niet zolang meegaan. Ik was dan ook aangenaam verrast toen ik zag dat NORTVI 5 jaar garantie geeft. Alle koffers zijn gemaakt van de sterkste materialen zodat de koffer een leven lang meegaat. Dat wil je. 

Duurzame koffer | NORTVI

Knappe koffer

Mooi meegenomen dat de NORTVI koffer eruit ziet om door een ringetje te halen. Prachtig subtiel logoprintje aan de binnenkant en beschikbaar in drie mooie kleuren; donkergroen, zwart en crème. Hier kan je mee gezien worden op het vliegveld! En dat niet alleen, het voldoet aan alle maatstaven van handbagage. Het zou voor mij niet de eerste keer zijn dat een koffer geweigerd wordt op het vliegveld omdat het (nèt) niet aan de richtlijnen voldoet. Dus daar hoef je je geen zorgen meer over te maken.

De ideale koffer voor een weekendje weg | NORTVI

De ideale koffer voor een weekendje weg of een staycation

Omdat wij bij Instagrambloggers.nl vaak op persreis zijn, reizen we vaak met laptop. Dat vind ik in een koffer altijd een beetje spannend. Gelukkig heeft NORTVI ook over de zakelijke reiziger nagedacht er zijn ook speciale koffers met een vak voor je laptop in. Verder neem je deze koffer makkelijk mee voor een weekendje weg of een staycation.

Koffer met laptopvak voor de zakelijke reiziger | NORTVI

Het verhaal achter NORTVI

Waarom is er nog geen kwalitatief koffermerk dat design en duurzaamheid combineert?’, dit was de brandende vraag van drie Nederlandse ondernemers. Zij introduceren NORTVI: een nieuw premium reismerk dat de mooiste hoogwaardige reisproducten maakt van eco-vriendelijke materialen. En daar worden wij bij Instagrambloggers erg blij van.

En NORTVI is niet alleen een goed verhaal met een knappe koffer. Ze hebben ook nog eens als doel om in 2022 een volledig circulair bedrijf te zijn. Dat doen ze door het inzamelen van oude koffers en reistassen met als intentie deze volledig te recyclen en er nieuwe duurzame reisproducten van te maken. Mark my words; we gaan nog meer horen van NORTVI.

Nederlands koffer merk NORTVI

Duurzaam op pad in Nederland:

Duurzaam op reis met Nortvi

Dit blog is in samenwerking met NORTVI tot stand gekomen.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *