Nederlandse reisboeken en tijdschriften vol vakantie inspiratie.

comment 0
vakantie-inspiratie-reisboeken-instagram-bloggers

Droom jij ook al over de volgende vakantie? Zoek jij alweer inspiratie voor je volgende weekendje weg in eigen land? De leukste vakantie inspiratie doe jij op in deze Nederlandse reisboeken en tijdschriften vol vakantie inspiratie. Liever dagelijkse online reisinspiratie? Volg ons op Pinterest.

Door Nederland wandelen met Twan Huys

Wandelen is de corona-hype gebleken. Iedereen was ineens aan het wandelen. Twan legt in zijn mooie reisboek “Wandellust” heel goed uit waarom dit is. Wandelen is helend. Wandelen maakt je hoofd leeg, wandelen biedt tijd voor mooie gesprekken en wandelen brengt je op een rustige snelheid langs plekken waar je nooit eerder bij stil hebt gestaan. Of dit nu een wandeling door je eigen stad is of een wandeling door een bekend Nederlands natuurgebied. Een prachtig en persoonlijke boek met de mooiste inspiratie voor een wandeling.

reisboek-wandellust

NOTE: Leuk om te lezen dat Twan tijdens deze wandelingen veelal bij een huis van Buitenleven Vakanties is verbleven. Dat doen Instagram bloggers ook graag. Zoals deze boswachterswoning, dit landgoed , in Twente maar ook in dit tiny house.

reisboek-wandellust

Kamperen en logeren in de natuur

Kamperen in Nederland is zo verrassend. Er zijn talloze campings of je nu van back to basic kamperen houdt of meer team glamping bent. Dat besefte ook Marleen van Bijzonder Plekje zich en maakte het boek: Buitengeluk. Een boek met de 30 beste tips in Nederland om te kamperen, maar vooral te logeren, in de natuur. Ik ga natuurlijk niet te veel verklappen, maar mijn favoriete camping staat er ook in.

buitengeluk-reisboek

buitengeluk-reisboek

Vakantie in eigen land met Reisreport

Iedereen ontdekte dit jaar noodgedwongen; de vakantie in eigen land. Wat wij bij Instagram bloggers al jaren als een groot voorrecht zien, wordt nu door heel Nederland massaal omarmt. Reisreport maakte er een volledig boek omheen. Met prachtige foto’s en inspiratie voor een vakantie in Nederland.

Kleine Globetrotter

Ben je niet een enorme lezer? Dan kan je natuurlijk ook voldoende reisinspiratie uit tijdschriften halen. Zo ook Kleine Globetrotter, waar het draait om reizen met kinderen. Voor de eerste editie deelde ik onze stedentrip naar Mechelen. Kleine Globetrotter verschijnt 4 x per jaar. Marlieke deelde onlangs nog haar favoriete Instagram accounts met ons.

reis-inspiratie-kleine-globetrotter reis-inspiratie-kleine-globetrotter

Columbus Travel Magazine: In eigen land

Ik denk dat Columbus Magazine wel bekend is bij het grotere publiek. Voor de editie “In eigen land” schreef ik een artikel over mijn favoriete hanzestad Deventer. Dat artikel kwam tot stand in samenwerking met HeyHoneyguide waar ik 1 van de reisgidsen voor ben.

in-eigen-land-columbus-magazine deventer-columbus-magazine

Ik ben heel erg benieuwd in welke Nederlandse reisboeken of tijdschriften jij jouw inspiratie voor een volgende vakantie op doet. Laat je het weten in de comments?

NEDERLANDSE REISBOEKEN EN TIJDSCHRIFTEN

Inspiratie voor vakantie in eigen land:

NOTE: In dit blog zijn affiliate linkjes verwerkt, met de opbrengsten hiervan kan ik mijn site onderhouden.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie