5 x met je sneakers outdoor!

outdoor-sneakers

Mijn eeuwige struggle met het outdoor-leven zijn die afgrijselijke wandelschoenen. In de meest vreselijke kleurcombinaties en vaak te lomp voor woorden. Als je dan net als ik door het leven gaat op kleurrijke sneakers, snap je niet dat hier nooit een oplossing voor is bedacht. Gelukkig ontdekte ik onlangs een shift; outdoor sneakers!


Moet je er een trekking door Noorwegen op gaan doen? Natuurlijk niet, maar de bossen in Nederland kan je er prima mee in.

Aigle Skilon High

Warm en waterafstotend, de sneaker collectie van Aigle. Ik heb al menig paar laarzen van dit Franse merk, en toen ik deze sneakers spotte was ik opslag verliefd, zou zomaar met het rood te maken kunnen hebben. De lage variant is 130 euro, de hoge variant 140 euro. Had ik al gezegd dat ze gevoerd zijn? Ooh la la.

aigle-sneakers-outdoor

Nike Pegasus Trail

Dit NIKE model is vernieuwd met een middenzool voor trailrunning, reflecterende designaccenten, een verhoogde kraag en een duurzame buitenzool. Ongeveer zelfde prijs als je Nike Air met 120 euro.

nike trailrunning goretex

Adidas Terra Free Hiker

Waterafstotend, hoge sluiting en een rubbere loopzool voor extra grip. Extra punten voor de leuke accenten. Dit paar scoor je voor rond de 200 euro.

adidas-TERREX FREE HIKER

Sorel Kinetic Caribou

Wie kent de Sorel classics niet? Ideaal voor de winter, maar ze hebben ook een sneaker collectie die lang niet misstaat op herfstige dagen in de stad, natuur of tijdens een wandeling over het strand. Warme voeten gegarandeerd.  Gemaakt van waterdicht leer en vilt, en een waterdichte bootie constructie om onverwachte regen op te nemen. De Sorel Kinetic Caribou scoor je voor zo’n 160 euro.

outdoor-sneakers-sorel-kinetic

Jack Wolfskin AUCKLAND Texapore Boot

Deze sneakerlaarsjes vind ik dus te leuk, ok, helemaal sneakers zijn het niet, maar leuk genoeg om in dit rijtje te mogen. Jack . Wolfskin heeft deze waterdichte winterlaarzen gemaakt en je kan ze overal bij aan. Kosten rond de 140 euro.

jack-wolfskin-AUCKLAND WT TEXAPORE BOOT W

Lees ook:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.