Slapen tussen de wilde dieren in het luxe safari resort van De Beekse Bergen

slapen-tussen-de-wilde-dieren-safari-resort-beekse-bergen

De Beekse Bergen opende dit weekend haar luxe nieuwe safari resort, dat betekent slapen tussen de wilde dieren bij de Beekse Bergen. De ultieme trip binnen Nederland met de gehele familie, want de Beekse Bergen is leuk voor jong en oud!

slapen-tussen-de-wilde-dieren-safari-resort-beekse-bergen

Op Safari in Nederland

Dichterbij kunnen we Afrika niet brengen. In de Beekse Bergen kan je kennismaken met meer dan 150 soorten dieren, hoe tof!

Overnachten tussen de wilde dieren

slapen-tussen-de-wilde-dieren-safari-resort-beekse-bergengiraffe-safari-resort-beekse-bergen

Boomhutten, villa’s en lodges.

Voorzien van alle luxe, zoals een bad, sauna, en Instagram proof interieur met Afrikaans tintje. Dit is letterlijk slapen, maar ook wakker worden, tussen de wilde dieren. Er zijn huisjes aan de Leeuwenvelden maar ook huisjes aan het water waar de zeeleeuwen rond spetteren. Wij sliepen aan de Savanne, waar van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat de struisvogels, giraffen, en zebra’s omstebeurt voor ons huisje langs wandelden. Tot diep in de nacht gingen ze hiermee door. In de vroege ochtend was het een heus spektakel om ze naar buiten te zien komen vanuit hun nachtverblijf.

safari-resort-beekse-bergen-luxe-villa safari-resort-beekse-bergen-luxe-villasafari-resort-beekse-bergen-luxe-villasafari-resort-beekse-bergen-luxe-villasafari-resort-beekse-bergen-luxe-villa

Karibu Town

Het hoofdgebouw van Karibu Town bevind zich op loopafstand van de huisjes. Hier vind je een speeltuin, zwembad, bowlingbaan en Restaurant Moto! Moto is het Afrikaanse woord voor vuur, staat in het teken van de Afrikaanse braai. Al het vlees en nog veel meer wordt ter plekke gegrild. Wij boften ook nog eens dat het stralend weer was, dus aten wij met zicht op de dieren in de schaduw van het terras.

terras-restaurant-moto terras-restaurant-moto kampvuur-karibu-townterras-restaurant-motoentree-karibu-town

Ervaar een echte Game Drive

Vergeet tijdens je verblijf in het safari resort Beekse Bergen niet een ‘game drive’ te boeken! Onder begeleiding van een ranger ga je in een jeep de dieren van wel heel dichtbij bekijken. De ranger vertelt je alles wat je nog niet wist van alle dieren en beantwoord ook nog eens alle prangende vragen van kleine avonturiers. Een echte aanrader, voor 10 euro per persoon, boek je al een game drive.

game-drive-safari-resort-beekse-bergengrame-drive-met-rangerzebra-selfie-game-drive

150 soorten dieren in De Beekse Bergen

In de Beekse Bergen kan je meer dan 150 diersoorten bewonderen, veel leuker dan een dierentuin, want de dieren lopen hier door elkaar heen en hebben veel meer leefruimte. Vergeet ook niet het educatiecentrum te bezoeken. De mini hield haar spreekbeurt over de Beekse Bergen en kreeg wat materialen te leen, zoals een gewei een hoorn en diverse drollen.

zebra-van-dichtbij-beekse-bergen safari-resort-beekse-bergen gemsbok-safari-resort-beekse-bergen

safari-resort-beekse-bergen

Zijn jouw kinderen echte dieren liefhebbers:

NOTE: Alle foto's in dit blog zijn gemaakt door fotograaf Daan Hocks. 
Deze foto's mogen niet gedeeld worden zonder toestemming voorafgaand van de fotograaf.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.