LEUK | Gezellig eetcafé in het centrum van Den Haag

comments 4
den-haag-leuk-eten-drinken-voorkant

Op zoek naar een gezellig eetcafé in Den Haag? Dan is LEUK een goed idee.  Leuk, kan je vinden aan de Kettingstraat in Den Haag, net naast de achteruitgang van de Passage.

den-haag-leuk-eten-drinken-interieur den-haag-leuk-eten-drinken-nachos

De leukste adressen voor een dagje (of weekend) Den Haag.

LEUK Eetcafé in Den Haag

LEUK is een gezellig eetcafé met eetcafé klassiekers op de kaart. Denk aan hamburgers, saté en salades. Het leuke aan dit tentje is dat de hele familie meedraait. Zo staat vader in de keuken, moeder achter de bar en runt dochter de dagelijkse zaken. Je hoeft hier geen culinaire hoogstandjes te verwachten. Maar je bent wel bij LEUK aan het goede adres als je gewoon simpel en lekker wilt eten.

Let op, porties bij LEUK eetcafé in Den Haag zijn aan de grote kant!

den-haag-leuk-eten-drinken-burger

LEUK Hamburger

Op de foto de LEUK hamburger, de signature dish. Ik heb persoonlijk mijn hamburger liever op een echt hamburger broodje, maar de cheddar en het gebakken ei erop waren heerlijk. Zoals je ziet, geen halve maatregelen, ik moest dan ook halverwege opgeven. Vooraf kregen we nachos met cheddar uit de oven, en ik was niet de enige die dit lekker vond. 😉

den-haag-leuk-eten-drinken-kidsproof

Bij LEUK ga je eten als je goed en betaalbaar lekker wilt eten. Bediening is super attent, de service top en de buikjes vol.

Nog meer fijne plekken:

 

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

4 Comments

      Geef een reactie