3 Nieuwe hotels in Amsterdam

comment 0
yotel-droneservice-hotel-amsterdam

Amsterdam heeft een enorme verzameling aan mooie hotels, ik verzamelde er al een flinke lijst op dit Pinterest bord. En ondanks dat, opende en openen 3 nieuwe hotels in Amsterdam hun deuren deze maand. Ieder met een uniek concept, leest u mee?

Yotel – Amsterdam Noord

Wat doe je als de service in Amsterdam bekend staat als niet te best? Precies, dan ga je testen met drone-obers. Oh, zag je deze niet aankomen, leuk dat ik jullie alsnog kan verrassen met mijn schrijfsels. Maar je leest het toch echt goed. Yotel, het nieuwe hotel in Amsterdam Noord, richt zich niet alleen op duurzaamheid maar gaat ook testen met drones. YOTEL Amsterdam, gelegen aan de Asterweg 33 in Amsterdam Noord, opent op 4 november zijn deuren voor het publiek. Het is het eerste city YOTEL op het Europese vasteland en biedt haar gasten een unieke ervaring door slim gebruik van technologie te combineren met een duurzaam ontwerp en dit alles tegen een scherpe prijs aan te bieden. In het restaurant en de bar van het hotel heerst een relaxte sfeer en kun je de hele dag terecht. Het biedt een keus aan heerlijke gerechten, van sharing dishes tot aan snacks, die van ochtend tot avond zijn te bestellen. In de zomer zelfs op het prachtige grote terras aan het water waar het restaurant gedeelte in uitmondt.

yotel-droneservice-hotel-amsterdam

Boat & Co – Amsterdam Houthavens

Sinds 2017 bouwt Amsterdamse hotelgroep City ID aan de nieuwe buur van de Houthaven. Het is BOAT&CO. Geen thuis ver van huis, maar het ‘weg van huis’ dat je het liefste mee naar huis zou nemen. Ook als je als Amsterdammer enkel een biertje aan de bar komt doen. In oktober trekt het hotel officieel in de hoofdstad. BOAT&CO opent dan, direct aan ’t IJ, op Revaleiland 500.

boat&co-pop-up-rooms

Leonardo Royal Hotel Amsterdam – Amsterdam Overamstel

En ook in de Overamstel opende een nieuw hotel haar deuren. Het Leonardo Royal Hotel Amsterdam. En op het eerste oog is dat net zo sjiek als dat het klinkt.

Lees vooral ook:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie