Wildernis Amsterdam – mooie plantenwinkel

door | mei 24, 2023 | Amsterdam

Wildernis, de mooiste plantenwinkel van Amsterdam, kan je niet ontgaan zijn. Aan de Bilderdijkstraat leuken ze de boel flink op met hun winkel vol planten. Groen, groener, groenst en jij wil je huis vol al dat groen.

Winkel vol planten en alles wat daarmee te maken heeft.

Wildernis hangt van voor naar achteren en van boven naar onderen vol met planten. Naast planten koop je er nog meer planten en ook nog eens alles wat met planten te maken heeft. Boeken over tuinieren, prachtige lijstjes voor illustraties, mooie plantenpotten en huisgemaakte fertilizer. Maar ook zaadjes, kleden en mooie items voor op je balkon of handig gereedschap voor in je tuin.

Wildernis lanceert eigen plant potten collectie.

Koffie drinken tussen de planten

Naast al het winkelen voor je tuin, kan je bij Wildernis ook terecht voor een goede kop slow koffie. Handig als je niet direct kan kiezen uit alle mooie spullen die Wildernis te bieden heeft voor je stadstuin of balkon. De missie van de twee dames achter deze winkel? De stad een stukje groener maken. En daar wil ik best een handje bij helpen. Ik kocht een zakje spinazie-aardbeizaadjes. Nog nooit van gehoord. Maar ik ga ze hoe dan ook zaaien op mijn al redelijk groene dakterras.

De leukste groene inspiratie;

2 Reacties

  1. patricia from pop-a-porter

    I feel so proud that you mention my fertilizer ( I’m the gardener behind the golden juice) ! I just write a post about it on my blog if you’re curious on how I make the fertiliser in my garden in Amsterdam. Wildernis is a great shop isn’t it ?

    Antwoord
    • eradmin

      It is a great shop. I will surely take a look on your blog!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *