Wildernis, de mooiste plantenwinkel van Amsterdam

comments 2
wildernis-plantenwinkel-amsterdam

Wildernis, de mooiste plantenwinkel van Amsterdam kan je niet ontgaan zijn. Aan de Bilderdijkstraat leuken ze de boel flink op met hun winkel vol planten. Groen, groener, groenst en jij wil je huis vol al dat groen!

wildernis_stadstuinwinkel_amsterdam_gevel

TuinTuin

Winkel vol planten en alles wat daarmee te maken heeft.

Wildernis hangt van voor naar achteren en van boven naar onderen vol met planten. Naast planten koop je er nog meer planten en ook nog eens alles wat met planten te maken heeft. Boeken over tuinieren, prachtige lijstjes voor planten illustraties, mooie plantenpotten en huisgemaakte fertilizer. Maar ook zaadjes, kleden en mooie items voor op je balkon of handig gereedschap voor in je tuintje.

Wildernis lanceert eigen plant potten collectie.

wildernis_stadstuinwinkel_amsterdam_fertilizer

wildernis_stadstuinwinkel_amsterdam_etalage wildernis_stadstuinwinkel_amsterdam_kassa wildernis_stadstuinwinkel_amsterdam_tools

Koffie drinken tussen de planten

Naast al het winkelen voor je tuin, kan je bij Wildernis ook terecht voor een goede kop slow koffie. Handig als je niet direct kan kiezen uit alle mooie spullen die Wildernis te bieden heeft voor je stadstuin of balkon. De missie van de twee dames achter deze winkel? De stad een stukje groener maken. En daar wil ik best een handje bij helpen. Ik kocht een zakje spinazie-aardbeizaadjes. Nog nooit van gehoord. Maar ik ga ze hoe dan ook zaaien op mijn al redelijk groene dakterras.

wildernis_stadstuinwinkel_amsterdam_kast

Ook leuk om te lezen: De mooiste plantwinkels ter wereld

Wildernis, de mooiste plantenwinkel van Amsterdam

De leukste groene inspiratie;

2 Comments

    Geef een reactie