In deze boshuisjes wil jij de herfst vieren

comments 2
boshuisjes-herfst

Op zoek naar het ultieme herfstgevoel? Een goede herfst begint toch echt in het bos voor ons. Een lange wandeling afgesloten met een knisperend vuurtje in een boshuisje. In deze boshuisjes wil ook jij de herfst (of wat dan ook) vieren.

herfst vieren in boshuisje

Ontdek de mooiste vakantiehuisjes in het bos en toch dicht bij huis.


Treehouse studio in de Veluwse bossen

Bij deze Treehouse studio in Vierhouten begint het bos letterlijk vanaf de voordeur. De studio is namelijk gelegen aan het meest uitgestrekte bosgebied van Nederland: de Veluwe. Het huisje is gezellig ingericht, brandschoon en beschikt over een heerlijk bed met uitzicht over de bossen. Mede dankzij de grote ramen ben je vanuit het huisje één met de natuur. De inspirerende omgeving leent zich uitstekend voor eindeloze boswandelingen.

treehouse-studio-airbnb

Foto via airbnb

Fjallraven Kiruna padded parka; de ultieme jas voor de herfst

Een dagje weg op de Veluwe

Plan een dagje naar de mooie Hanzesteden Harderwijk of Elburg of ga op de fiets een dagje kasteel hoppen. De dag eindigt op de bank bij de houtkachel met een kop warme chocolademelk óf in een van de restaurantjes van het nabijgelegen Vierhouten, dat dankzij het grote aantal restaurants ook wel het culinaire dorp van de Veluwe wordt genoemd.

warme chocolademelk-vuurtje

Sfeervolle Tiny House midden in de natuur

Wakker worden in een uniek privé bos van ruim 6000 m² kan in Maja’s Hideaway, een zelfgebouwde Tiny House in Gelderland. De materialen waaruit de woning bestaat zijn zoveel mogelijk recyclet en door de eigenaren opgeknapt. De hideaway, die goed verstopt staat in het bos, is zo ontworpen dat je kunt genieten van zowel de accommodatie als de omgeving.

majas hideaway interieur

Foto via airbnb

Tiny House met mooi interieur

Het interieur is goed bedacht: de woning heeft een keuken, een badkamer en een aparte slaapkamer met een kingsize bed. De dag start je hier ontspannen met een kopje koffie op het terras, om  vervolgens in alle rust de omgeving te zien ontwaken. Met een beetje geluk kom je in de buurt van de accommodatie zelfs herten tegen– die lopen namelijk vrij rond in het grote privébos en wij zijn dol op bos!

majas hideaway airbnb

Foto Sofia Mourato

het bos in met de herfst

Foto Daan Hocks

Luxe villa in het Belgische Awenne

Voor alle Belgische lezers! Bekijk voor de ultieme herfstinspiratie het ontwerp van deze prachtige ruime accommodatie gelegen in Awenne, België. De loft is een waar kunstwerk door de hoge ramen, stijlvolle meubels en prachtige authentieke muren, welke in schril contrast staan met de rest van de woning. De bijbehorende tuin is slechts een voorproefje op het natuurschoon uit de omliggende omgeving, welke zeer geschikt is voor prachtige herfstwandelingen in het bos. In de avond verzamel je hier rondom de knisperende houtkachel of neem je plaats aan de ruime keukentafel voor een ouderwetse spelletjesavond.

villa-airbnb-belgie

Foto Tim van de Velde

boswandeling-nederland-herfst

De fijnste boshuisjes in de herfst De fijnste boshuisjes in de herfst

Dit zijn de meeste gelezen blogs over vakantiehuisjes:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

2 comments

  1. Thea schreef:

    Hallo Elaine, graag wil ik he van harte uitnodigen om onze locatie te ontdekken. Een fijn ruim familie huis voor 8 personen. Natuurlijk ook geschikt voor een vrienden weekend!

    1. Eliane Roest schreef:

      Hey Thea, bedankt voor je leuke reactie!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *