De leukste cadeaus voor kinderen, vind je in de museumwinkel!

comment 0

Sinds de mini vorig jaar als thema Van Gogh in de klas kreeg en vervolgens op bezoek gingen naar het Van Goghmuseum, bleek ze één van de weinige kinderen in de klas te zijn die regelmatig in het museum te vinden is. Als de kinderen niet naar het museum komen, dan brengen we het museum maar naar de kinderen toe. Ons favoriete onderdeel bij een museumbezoek is de museumwinkel. Sinds kort heeft het Van Goghmuseum een complete kids collectie, wij pikten onze favoriete kinder cadeaus eruit!

Een Vincent Van Gogh kleurboek

Kinderen, tekenen, kleuren, ook bij ons in huis favoriet. Bakken met stiften vliegen er jaarlijks doorheen. Hoe leuk is dit Vincent van Gogh kleurboek. Zelf tekenen en bedenken is natuurlijk het allerleukste, maar zo nu en dan is een toffe kleurplaat ook fijn om te maken.

winkelen-museumwinkel-van-gogh

Een Van Gogh stuiterbal

Al sinds jaar en dag verzamel ik stuiterballen, bij mij thuis staat er een glazen pot die tot de nok toe gevuld is met ruim honderd stuiterballen. Toen ik deze zag was ik op slag verliefd. Mooi meegenomen dat dit natuurlijk ook een super leuk origineel cadautje is.

kinder-cadeau-museumwinkel-van-gogh-museum

Van Gogh stuiterbal met zeezicht €6,95

 

Hand gehaakte Vincent van Gogh pop

Dit is de nieuwe BFF van onze mini. Het was liefde op het eerste gezicht. Extra leuk, je kan het jasje aan en uit doen!

kinder-cadeau-museumwinkel-van-gogh-museum

Hand gehaakte Vincent van Gogh pop € 29,95

Vincent van Gogh puzzel

Deze puzzel heeft ruim 50 stukjes, genoeg voor een uur puzzelplezier en hij zit ook nog eens in een heel leuk blik met de wereldberoemde zonnebloemen er op. Leuke eyecatcher in de speelgoedkast.

kinder-cadeau-museumwinkel-van-gogh-museum

De Zonnebloemen van Vincent van Gogh in puzzelvorm €6,95

De Amandelbloesem Knuffel

Misschien wel mijn lieveling schilderij van Van Gogh: De Amandelbloesem. Het schilderij de Amandelbloesem was een cadeau voor zijn broer Theo en diens vrouw Jo die een zoon hadden gekregen: Vincent Willem. En wat geef je iemand die net een kind heeft gekregen? Een zachte en mooie knuffelbeer.

amandelbloesem-knuffelbeer-van-gogh-museumwinkel

Zachte knuffelbeer €19,95

NOTE: Met de opbrengsten van deze cadeaus steun je ook nog eens het Vincent van Gogh museum en dat is best een fijne gedachte toch? Overigens hoef je voor het bezoeken van de museumwinkel geen kaartje voor het museum te kopen, deze is vrij te bezoeken. Woon je niet in de buurt? Alle cadeaus zijn ook online te kopen.

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie