Lekker lunchen bij Gallery 3 aan de Bilderdijkstraat

door | aug 11, 2016 | Amsterdam

Alweer een fijn tentje in Amsterdam West. Ik hou van flexwerken op verschillende plekken en na mijn açai bowl bij Coffeeroom (ook een aanrader) en een aantal uurtjes werken, zocht ik een fijne plek om te gaan lunchen en bedacht me dat Gallery 3 daar vlakbij zat in Amsterdam West.

amsterdam-west-gallery-3-bilderdijkstraat-instagramblogger-entree

Gallery 3 ligt aan de Bilderdijkstraat waar je ook Wildernis, Sunika en Little Collins kunt vinden. Hippe straat!

Het viel mij meteen op bij binnenkomst hoe rustig en relaxed de sfeer aan doet. Op de een of andere manier had ik me de kaart meer healthy voorgesteld, maar je kan er een aantal fijne klassiekers op vinden. Denk aan BLTC, avocado op toast en heerlijke pancakes!

amsterdam-west-gallery-3-bilderdijkstraat-instagramblogger-binnen-voor

https://www.instagram.com/p/CF6qOSbFFsN/

Omdat ik altijd het liefst minimaal 2 dingen uitprobeer om een mening te kunnen vormen, besloten we onze gerechten te delen. De dames aan het tafeltje naast ons riepen in koor dat we absoluut de viskoekjes moesten bestellen en dat in combinatie met de BLTC werd onze lunch.

amsterdam-west-gallery-3-bilderdijkstraat-instagramblogger-lunch

Ik kan in volle overtuiging zeggen dat ik de lekkerste viskoekjes van Amsterdam heb gegeten. Zo waanzinnig lekker op smaak gemaakt (je moet wel van veel koriander houden!) en precies de juiste pica factor. Ook de BLTC was erg lekker en op smaak gemaakt met een pittige mayonaise en chips on the side. Nom nom!

amsterdam-west-gallery-3-bilderdijkstraat-instagramblogger-binnen

Op de weg naar buiten spotte ik deze superleuke blikjes limonade die ik niet kon laten staan.

amsterdam-west-gallery-3-bilderdijkstraat-instagramblogger-limonade

Bij Gallery 3 ga je lunchen tussen het flexwerken door of bijkletsen met je vrienden. Je kan hier ook ontbijten en ook de taart zag er goed uit, maar heb ik beide niet geprobeerd. De prijzen van de lunch liggen tussen de 6 en 10 euro en dan wandel je met een goed gevulde maag naar buiten.

Nog meer pareltjes in Amsterdam West:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *