De beste Instagram spots in Amsterdam van dit moment

comments 5
beste-instagram-spots-amsterdam

Vraag jij je af waar die ene Instagrammer in Amsterdam toch die mooie foto heeft gemaakt? Vandaag neem ik je mee op een rondje Amsterdam en vertel jou waar je de beste Instagram spots in Amsterdam van dit moment kunt vinden! Want Amsterdam is enorm Instagram-proof.

Never Fade Away

In de Pijp (hippe buurt in Amsterdam) aan de Govert Flinckstraat vindt je deze Instagram spot; “Don’t Ever Fade Away”, street art van On The Hill.

instagram-spot-amsterdam-never-fade-away

De stippen vloer

Je moet er waarschijnlijk even een stukje voor fietsen, want dit Instagrammable plein ligt buiten het centrum aan de Sloterplas in Amsterdam West! Menig Instagrammer kwam hier op deze Instagram Spot met een koffer vol outfits en props al even de mooiste foto’s maken voor zijn/haar Instagram account.

instagram-spot-amsterdam-stippen-sloterplas

EYE Museum

Een prachtige witte wand met zwart raster aan het IJ in Amsterdam Noord, voor de minimalisten onder ons. Het EYE Museum zet zich met zijn exterieur direct op de Instagram-proof kaart van Amsterdam.

Looking forward together

Een bericht gedeeld door E D . O ‘ M A H O N E Y ?? (@ed_omahoney) op

Instagram Spot: And breathe

Sinds de opening van het mega Instagram-proof hotel; Kimpton De Witt zie je deze neon sign op ieders Instagram account al voorbij komen. Daarmee is dit misschien wel de meest actuele Instagram spot van Amsterdam in deze lijst.

instagram-spot-amsterdam-and-breathe

Wake me up when I’m famous

Deze Instagram-proof spot in Amsterdam, muur inclusief bankje vindt je in de Pijp, om precies te zijn in de Frans Halsstraat.

instagram-spot-amsterdam-wake-me-up-when-i'm-famous

UVA

Dit is een Instagram hotspot waarvan ik niet zeker meer weet of deze er nog is in Amsterdam. Je vindt hem in de UVA aan de Turfmarkt, de muren zijn onderdeel van de Hansje van Manen expositie. Een prachtige backdrop als je het mij vraagt.

Hortus Botanicus

Een fijne Instagrammable plek tussen de cactussen van de Hortus Botanicus Amsterdam. Een terra kleurige wand voor een fijne tropische vibe op je Instagram feed en de hele hortus is natuurlijk een plaatje!

Dit zijn de 5 groenste hotspots van Amsterdam

Haarlemmermeerstation

Achter het Haarlemmermeerstation ligt een rauw en urban stukje Amsterdam. Met een oude tramremise, een boel gekke schuurtjes. Prima voor een street-style shoot.

ZOKU

De urban jungle in de entree van ZOKU aan de Weesperstraat is een fijne plek om te hangen. Op zonnige dagen leveren de planten prachtige schaduwen op en heb je vanaf het dakteras een prachtig zicht over de stad. ZOKU is ook een fijne flexplek.

instagram-spot-amsterdam-zoku

Grachtenpandjes

Laten we de lijst met beste Instagram spots van Amsterdam afsluiten in stijl. De Old Time Classic, je telt niet mee als Instagrammer in Amsterdam als je dit rijtjes grachtenpanden aan de Dam nog niet eerder heb vast gelegd.

Moody reflections and classic city views that just never get old…? Also, I’ve just realized I haven’t posted a picture of these Damrak houses in ages? ….probably because of the construction crane that was in front of one these houses since what it seemed like forever! So you can imagine my happy face when I finally saw that it had been removed!? Happy Saturday friends!✨ . . . . #damrak #facadelovers #moodyphotography #gingerbreadhouses #facadesofbuildings #topeuropephoto #amsterdamworld #iamsterdam #seemycity #visitamsterdam #moodygram #topeuropephoto #topamsterdamphoto #culturetrip #theprettycities #iamatraveler #gglocalgems #amsterdamcanals #allhailsymmetry #bestcitybreaks #wheretofindme #passionpassport #topamsterdamphoto #tasteintravel #postcardsfromtheworld #travellingthroughtheworld #living_europe #mytinyatlas #beautifuldestinations #super_holland

Een bericht gedeeld door Agαтα (@windmilldreams) op

Hotel Droog

Heel Hotel Droog is een Instagram spot, ook voor koffie en lunch trouwens! Maar het pand zit vol Instagram-proof hoekjes. En dit is er slechts een van! (Bedankt voor de tip Karlijn!)

Tips voor luxe hotels tijdens een weekend Amsterdam, kan je HIER vinden.

Weet jij nog goede Instagram spots in Amsterdam, die hier echt bij hoort? Laat het me weten in de comments!

beste-instagram-spots-amsterdam

Laat je inspireren door Amsterdam op Instagram:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

5 Comments

      Geef een reactie