13 Instagrammable roze hotspots | Hotspots met een roze interieur

comment 0
roze-interieur-instagram-proof-hotspots

Tegenwoordig tel je als restaurant, bar, koffiespot niet meer mee als je niet minstens 1 roze muur in je interieur hebt. Instagrammeisjes springen er massaal op af om een perfecte selfie danwel een complete fotoshoot te doen, inclusief een koffer met meerdere outfits. Is deze hype jouw ontgaan? Wacht dan niet langer, en doe je volgende date in 1 van deze 12 Instagram proof roze hotspots! (Uitgelichte afbeelding is van @bydevina)

The Pink Salon | Amsterdam

Verstopt in de voormalige diamantbeurs, kan je deze volledige roze vergader ruimte in Amsterdam vinden. Ingericht door ontwerpster Ineke Hans. Deze Instagrammable roze ruimte is perfect voor een fotoshoot of een presentatie in style!

Roze hotspots; vergader ruimte bij Capital C in Amsterdam

A cup of Cake | Breda

Het lijkt wel of zoetigheid onlosmakelijk verbonden is aan een roze interieur these days. We spotten deze beauty in Breda.

Life’s a peach | Utrecht

Lunch, koekjes en een boel vegan in Utrecht!

View this post on Instagram

Bombolone Boobs! Boobs or just bomboloni? There is something reassuring and most definitely funny when other people also seem to notice that certain 'objects' have uncanny resemblances! Have you done the #bomboloneboobs challenge yet!?๐Ÿ’๐Ÿˆ๐ŸŠ๐ŸŒฐ๐Ÿ‘โ  โ  โ  Order two bomboloni and take a picture like this one and post it with the hashtag #bomboloneboobs make sure to tag @lifes.a.peach.utrecht so you can pick up your treat when you return! โ  .โ  .โ  .โ  .โ  #bomboloneboobs #yummyboobs #doughnutboobs #bomboloni #funny #dare #boobiesjoke #bombolonicrema #bombolonimarmellata #jambombolone #creambombolone โ  #lifesapeach #focacceria #designwinkel #freshfood #healthycomfortfood #plantbasedfood #supportyourlocals #foodgram #veganbakery #instafood #sharingiscaring #lifesapeachutrecht #utrecht #exploreutrecht #veganutrecht #vegandonuts #ovenbakeddonuts

A post shared by Life's a Peach | Utrecht (@lifes.a.peach.utrecht) on

 

Boรณtoe | Amsterdam

De lijst wordt langer en langer en het lijkt of heel Nederland massaal roze toelaat in zijn of haar hotspot. Mij hoor je niet klagen. De zomer 2019 is er zojuist mooier of moet ik rozer zeggen, op geworden met de komst van Boรณtoe in het Westerpark. BBQ-en in een roze hotspot!

Moon | Leeuwarden

Bloemen behang, roze velvet stoeltjes, Moon in Leeuwarden gaat jullie zeker niet teleurstellen. Een perfect Instagram-proof interieur als je het mij vraagt!

View this post on Instagram

Moon ๐ŸŒ™

A post shared by Moon Leeuwarden ๐ŸŒ™ (@moonleeuwarden) on

 

Inekes | Deurne

Als ze zelfs in Deurne een hotspot openen met een compleet roze interieur, better believe the hype!

Cafe Thomas | Eindhoven

Nog maar net open en een instant hit, met prachtige muurschildering, roze stoelen en tafels is het picture perfect en very Instagram-proof! Eindhoven de Gekste!

Cafรฉ Martinus | Haarlem

Mega stylish het nieuwe Martinus in Haarlem. Al ontdekt door veel “influencers”. Bonuspunten omdat ze prints aan de muur hebben hangen van Interieur blogger Zilverblauw.

Lucy’s Cheesecake | Amsterdam

Aan misschien wel de drukste straat van Amsterdam kan je deze zoete hotspot vinden. Lekkere cheesecake on top of all that!

Meddens | Hilversum

Romantisch en een tikke kitsch, dat is Meddens van top tot teen. Lekker kleurrijk behangetje afgetopt met roze gespoten vogelkooitjes waar geen vogels maar lampen in huizen.

Mama Kelly | Amsterdam

Het uberhippe Mama Kelly, we kent het niet. Een tikkie gejat van Sketch London, maar dat maakte de locatie natuurlijk niet minder legendarisch! Deze Instagrammable roze hotspot is tot ver buiten de hoofdstad bekend.

Werkwarenhuis | Den Bosch

Een roze plek met een rafelig randje dat is het Werkwarenhuis, fijn dat je hier ook nog kunt shoppen tussen het instakiekjes schieten door.

Sticky Fingers | Amsterdam

Echte sticky fingers krijg je niet hier. En je moet een gevorderd Instagrammer zijn om de roze muur er een beetje goed op te krijgen, maar deze roze hotspot is lekker dichtbij in Amsterdam West.

Cafรฉ Blond | Amsterdam

Als je nog nooit van Blond Amsterdam gehoord hebt, kom je denk ik onder een steen vandaan ;). Maar wist je dat ze hun eigen cafรฉ/winkel hebben geopend aan de Ferdinand Bolstraat. Winkelen en koffie leuten in een knalroze omgeving doe je vanaf nu hier.

Kebabi | Amsterdam

Telt een roze plafond ook?

View this post on Instagram

Kebabi Joint. #juststumbledupon

A post shared by Dana Simmonds-Short (@dponderthis) on

Puck | Amsterdam

(Helaas heeft PUCK Amsterdam haar deuren gesloten) Roze walhalla waar je nog eens kunt airhockeyen ook. Make my day!

roze hotspot amsterdam

roze-instagram-hotspots

Deze hotspots zijn ook een bezoekje waard:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie