Winkelen in de Kloosterstraat te Antwerpen

comment 0
citytrip-antwerpen-kloosterstraat-vintage-antiek-instagramblogger

Antwerpen is één van onze favoriete steden om te winkelen en dan met name in de Kloosterstraat. De Kloosterstraat is één van de weinige straten die op zondag open. Dit zijn onze favoriete shops om te winkelen in de Kloosterstraat.

The Recollection

Bij The Recollection kan je terecht voor een verzameling meubels, aardewerk, bestek, cosmetica, planten, mode, accessoires en kunst. Ze proberen een selectie van ontwerpers / labels / makers bij elkaar te brengen die herinneringen opnieuw uitvinden. Om zo ontwerpen creëren met een nostalgisch gevoel ontwerpers die oude materialen of oude vormen hergebruiken en eenvoudige alledaagse voorwerpen creëren. Een heerlijk eigenzinnige mix van oud versus nieuw.

recollection-kloosterstraat-antwerpen

Foto via The Recollection

Een KILO van Amsterdam naar de Kloosterstraat in Antwerpen

Vers van de pers. KILO goes Antwerpen. KILO, opgericht in 2013, is ontstaan ​​uit de wens om een ​​nieuwe generatie erfstukken te creëren. Een alternatief voor de huidige wegwerpmeubels in massa, maar ook voor de overdreven ontworpen en te dure merken. KILO gebruikt één materiaal en één stuk gereedschap, monteert zonder spijkers, schroeven of lijm, is Nederlands design, lokaal gemaakt.

https://www.instagram.com/p/CGaJYJ4jAL7/

FIVE FRIDAYS

Five Fridays is een winkel die zich voornamelijk concentreert op Scandinavische labels die eigentijdse ontwerpen toevoegen aan kleding en accessoires. Alle collecties worden in kleine hoeveelheden geleverd, tenzij unieke stukken, om een ​​zekere exclusiviteit voor de klanten te garanderen!

five-fridays-mode-winkel-kloosterstraat

Foto FIVE FRIDAYS

Supergoods

Supergoods eco + fair fashion is een duurzame conceptstore met 3 winkels – in Mechelen, Gent en Antwerpen – in België.

supergoods-kloosterstraat-antwerpen

Foto via Supergoods

En als je er dan toch bent, wandel dan lekker die hele Kloosterstraat, die bol staat van de maffe antiek winkels door en drink je na afloop een koffie bij Café Hopper.

Nog meer tips in Antwerpen:

Geef een reactie