Shoppen in Parijs, de leukste adresjes

comment 0
travel-city-trip-merci-paris

Het is altijd een goed idee om even op citytrip naar Parijs te gaan, winkelen, wandelen en Instagrammen! Wat valt er toch altijd veel te ontdekken in een andere stad. In iedere straat mooie winkels, heerlijke cafés en fijne restaurants. Mijn favoriete seizoen om naar Parijs te gaan is de herfst. Binnenkort weer!

Mijn tips voor een citytrip Parijs.

Merci Paris

111, Boulevard Beaumarchais (Marais)

Merci Paris is een waanzinnige mooie concept store in Le Marais waar je ook kan lunchen. Bij Merci kan je terecht voor meubels, kleding, keuken items, design en een boel hebbedingen. Ze hebben een prachtig Used Book Café waar je even rustig een kopje koffie kunt drinken. De opbrengsten gaan deels naar het goede doel, een betere reden om wat extra te shoppen kan je niet hebben.

merci-paris-rode-auto

merci-paris-boven merci-paris-brillen merci-paris-detail merci-paris-gehaakte-vaas merci-paris-xmas merci-paris-potloden merci-paris-ohmy merci-paris-kersttape

Bonton

5, Boulevard des filles du Cavalaire (Marais)

Heb je kinderen? Dan op naar Bonton, een prachtig mini-warenhuis gevuld van top tot teen met kleding, accessoires, meubels, speelgoed en alles wat een kind maar kan wensen.  Bonton telt 3 verdiepingen.

bonton-kinderwinkel-paris-etalage

bonton-paris-kinderwinkel-ballen

Claire Naa Paris

45, Rue du Turenne (Marais)

De spontane ontdekkingen zijn eigenlijk altijd het leukst. Ik werd letterlijk echt naar binnen getrokken door de etalage van Claire Naa. Een kleine boutique die 3 verschillende merken vertegenwoordigd op het gebied van sieraden. De meest opvallende was misschien wel het merk wat gebruik maakt van braille. Mooie simpele hangers waarbij je initiaal in braille was uitgevoerd. Maar ook de origami sieradenlijn waarbij alles eruit ziet zoals origami.

claire-naa-paris-jewellery-interieur claire-naa-paris-jewellery-origami claire-naa-paris-jewellery claire-naa-paris-jewellery1 claire-naa-paris-jewellery2

Eigenlijk heb je helemaal geen tips nodig voor Parijs, gewoon wandelen in welk seizoen dan ook levert al de mooiste plaatjes op. Bij Instagram is het vooral leuk om gebruik te maken van een geotag als je op een mooie plek bent. Fijne manier om te onthouden waar je geweest bent, en andere mensen kunnen ook kijken waar jij hebt gegeten, gewinkeld en op die manier gebruik maken van jouw tips!

Weten waar je ‘s avonds lekker kunt eten?

Hotel du Nord, voor heerlijk Frans bistro eten.

Le Richer, je kan hier niet reserveren dus zorg dat je er meteen om 19.00 uur bent. Waanzinnig lekker eten!

bankjes-hersft-parijsplacevosges-ribbedhat-parijsstreetart-parijs-mannetje

SaveSave

SaveSave

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie